Maak kennis met het Zaans Topsport Collectief!

“Wij zijn het Zaans Topsport Collectief! Wij werken in de Zaanstreek samen met de (top)sportverenigingen om een Talent Ontwikkel Programma (TOP) Fysiek en Support voor de sport talenten in de regio te realiseren, met als doel: fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren.”

Het Zaans Topsport Collectief (ZTC) werkt in de Zaanstreek samen met AV Zaanland en andere (top)sportverenigingen om een Talent Ontwikkel Programma (TOP) Fysiek en Support voor de sport talenten in de regio te realiseren, met als doel: fysieke en mentale vaardigheden te verbeteren.

  • Zit je op waterpolo, atletiek, volleybal, karate of korfbal?
  • Ga je volgend schooljaar naar de 1ste klas van de middelbare school?
  • Wil je elke dag met je sport bezig zijn samen met andere toppers?

Dan is dit iets voor jou!

Het ZTC gaat wekelijks een trainings- en support programma organiseren voor talenten van de volgende Zaanse topsporten: waterpolo, atletiek, volleybal, karate of korfbal.

  • 4 extra trainingen per week (buiten het programma van je vereniging om)
  • De trainingen zijn van 08.00-09.00 ‘s ochtends
  • De verenigingen KZ/THERMO4U, de Ham, de Zaan, Zaanland, volleybal Zaanstad en Lycurgus organiseren wekelijks een extra training voor deze talenten op de club.
  • Een keer per week trainen de talenten van alle sporten samen. Hier is veel ruimte voor plezier en gezelligheid. Je kunt dan ook veel van elkaar leren.

Drie van de vier trainingen zijn gericht op kracht en motorische ontwikkeling. De talenten worden hierdoor sterker, sneller en vaardiger op coördinatie-vlak. De prestaties zullen toenemen en blessures zullen afnemen.

Het programma start 1 juli 2019 en loopt 40 weken tot medio mei 2020 met kleine onderbrekingen. De eigen bijdrage is maximaal € 100 per maand.

Meer informatie? Kijk op hun Facebook of Instagram!